ANKARA / HAYMANA - Ataköy Ortaokulu

05060592066
Ataköy Köyü / Haymana
Vizyon
Kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
09.00-15.25
Okulumuza il ve ilçe merkezinden servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
31 Km
Proje Çalışmaları
eTwinning Projeleri kapsamında sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılında " Kadına Şiddete Karşı Üç Maymunu Oynama" 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılında "ZORBALIĞA MESAFELİYİZ: Z-19" projeleri hayata geçirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS KA1 KAPSAMINDA PERSONEL HAREKETLİLİĞİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR.