ANKARA / HAYMANA - Ataköy Ortaokulu

"ZORBALIĞA MESAFELİYİZ: Z-19"

Akran zorbalığı konusunu ele aldığımız projemizle öğrencilerimiz üzerinde farkındalık oluşturuyoruz.

Toplum sağlığını tehdit eden C-19'da olduğu gibi sosyal ilişkilerimizde de adeta bir salgın gibi yayılan ve zamanında dur denilmezse oldukça kötü sonuçlar doğuracak olan akran zorbalığının önüne geçebilmek için yola çıktık.

Bu süreçte öğrencilerimiz arasında iletişim ve etkileşimi artıracağız. Bunun sonucunda öğrencilerimizin birlik ve beraberlik duygusunu en üst seviyeye çıkarıp bu şekilde zorbalığın etkilerini azaltmayı planlıyoruz.

Eleştirel ve empatik düşünmeye yönlendirecek, ortaklarımızla iş birliğini vurgulayacak etkinliklerimize sadece proje öğrencilerimizi değil diğer öğrencilerimizi de dahil edeceğiz. Böylece akranlarına saygı duyan, akranlarıyla birlikte hareket edebilen bir öğrenci profili oluşturmayı hedefliyoruz.

Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 24.12.2021 22:58 - Görüntülenme: 752